top of page

Τα Νέα Μας

commonspace

Η δημόσια διαβούλευση του τελικού σχεδίου για την ανάπλαση του πάρκου της Αγίας Ελένης συνεχίζεται!

Μπες στην πλατφόρμα συμμετοχικού σχεδιασμού του participatory LAB και πες μας τη γνώμη σου έως τις 15 Ιουνίου!


Το τελικό σχέδιο διαμορφώθηκε από την Commonspace Coop μέσα από τα εργαστήρια συμμετοχικού σχεδιασμού του Schoolture for Climate Change στους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου καθώς και στην υπόλοιπη σχολική κοινότητα. Το τελικό σχέδιο θα δοθεί προς χρήση στον Δήμος Ζωγράφου.


Οδηγίες

  • Εγγραφή / σύνδεση στον ιστότοπο

  • Παρακαλούμε μπείτε στην ηλεκτρονική δ/νση https://platform.participatorylab.org/ και πραγματοποιήστε την εγγραφή σας είτε μέσω λογαριασμού Google είτε αναγράφοντας τα στοιχεία σας, ένα username και ένα password (που θα πρέπει να θυμάστε!).

  • Στη συνέχεια ακολουθήστε το e-mail ου θα σας έρθει και ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας.

  • Συμμετοχή στην διαβούλευση του σχεδίου του έργου Schoolture for Climate Change

  • Επιλέγετε το εργαστήριο του έργου και πως επιθυμείτε να συμμετέχετε σε αυτό. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το προφίλ σας (φύλο και σχέση με το έργο).

  • Συμμετοχή στη διαβούλευση και απαντήσεις

  • Στη συνέχεια θα πάτε στη λίστα επιλογών στην κορυφή της ιστοσελίδας στο όνομά σας και θα πατήσετε ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ.

  • Εκεί θα δείτε το συγκεκριμένο «εργαστήριο» και θα κλικάρετε πάνω σε αυτό.

  • Αφού το επιλέξετε θα μεταβείτε σε έναν χάρτη. Στα δεξιά υπάρχουν πληροφορίες που μπορείτε να διαβάσετε και οι ερωτήσεις τις οποίες καλείστε να απαντήσετε.

  • Πατάτε σε κάθε μία από τις ερωτήσεις και ακολουθείτε τις οδηγίες. Συγκεκριμένα σας ζητείται να τοποθετήσετε πάνω στον χάρτη (με zoom in / out) και συγκεκριμένα πάνω στο αναρτημένο σχέδιο του πάρκου τα σχόλιά σας είτε αυτά είναι αρνητικά, είτε θετικά είτε γενικές ιδέες και προβληματισμοί.

  • Κάνετε το ίδιο για κάθε μία ερώτηση.


Η διαβούλευση θα παραμείνει ανοιχτή έως 15 Ιουνίου 2024 και έπειτα θα δημοσιευθούν τα αποτελέσματά της.


Ευχαριστούμε πολύ και στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη.

(Γιούλη Αθουσάκη, 6976790025, athousaki@commonpsace.gr)




Το έργο Schoolture for Climate Change είναι ένα Εrasmus+ project που προσπαθεί μέσα από τις δράσεις του να αναδείξει, καταγράψει & επικοινωνήσει τις μεθοδολογίες & τα εργαλεία του συμμετοχικού σχεδιασμού σε διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή της παρούσας δημοσίευσης δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις μόνον των δημιουργών, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτό.

6 Προβολές

Commentaires


bottom of page