top of page

Τα Νέα Μας

commonspace

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | Το πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Schoolture for Climate Change ολοκληρώνεται με μία μεγάλη γιορτή


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | Το πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Schoolture for Climate Change ολοκληρώνεται με μία μεγάλη γιορτή στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου και το Πάρκο Αγίας Ελένης,

την Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

στις 18.30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου (Κρίνων 28, 15772)


Την Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024, στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η τελική εκδήλωση του “Schoolture for Climate Change” με εκκίνηση από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου και συνέχεια στο Παρκάκι της Αγίας Ελένης.

Στην εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε μία παρουσίαση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποίησε το 3ο Δ. Σχολείο και πληροφορίες για το έργο, ενώ στη συνέχεια θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε μία έκθεση από τα παιδιά της Δ’ τάξης στο Παρκάκι της Αγίας Ελένης. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε τη λαϊκή αφήγηση «Η μηλιά, η ελιά και το γιασεμί» από την ομάδα Παραμυθοκόρες, ενώ τα παιδιά της Δ’ τάξης του 3ου Δ.Σ.Ζωγράφου θα κλείσουν τη βραδιά με τραγούδια.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18.30-19.00  Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου

Παρουσίαση έργου “Schoolture for Climate Change” και ομιλές

19.00-19.30 Μετάβαση στο Πάρκο Αγίας Ελένης | Έκθεση 

19.30-20.00 Λαϊκή αφήγηση «Η μηλιά, η ελιά και το γιασεμί» από την ομάδα Παραμυθοκόρες

20.00-20.30 Τραγούδια από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Δ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου


Σας περιμένουμε!



___

Το έργο Schoolture for Climate Change είναι ένα Εrasmus+ project που προσπαθεί μέσα από τις δράσεις του να αναδείξει, καταγράψει και επικοινωνήσει τις μεθοδολογίες και τα εργαλεία του συμμετοχικού σχεδιασμού σε διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ'ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις.


1 Προβολή

Comments


bottom of page