top of page

Τα Νέα Μας

commonspace

Τελική εκδήλωση του πιλοτικού εκπαιδευτικού προγράμματος του έργου Schoolture for Climate Change στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου


Την Παρασκευή, 24/5 πραγματοποιήθηκε η τελική εκδήλωση / Multiplier Event του Πιλοτικού Εκπαιδευτικού προγράμματος του έργου Schoolture for Climate Change στο 3ο Δ.Σ. Ζωγράφου !

Δεκάδες παιδιά, γονείς, γείτονες και εκπρόσωποι του Δήμου Ζωγράφου επισκέφθηκαν το 3ο Δ.Σ. Ζωγράφου και το παρκάκι της Αγίας Ελένης για να μάθουν για το έργο, το πρόγραμμα αλλά και το τελικό σχέδιο προτεινόμενης ανάπλασης  του πάρκου Αγίας Ελένης από τα παιδιά της Δ’ τάξης του σχολείου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους/στις Τίνα Καφαστάκη, δήμαρχο Δήμου Ζωγράφου που μας τίμησε με την παρουσία της, τους/τις αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και άλλους εκπροσώπους του Δήμου, τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου και των όμορων σχολείων, την Γιούλη Γύφτουλα δ/ντρια του σχολείου, τους δασκάλους της Δ’ τάξης Έλενα Ψυχάρη και Νίκο Καββαδία, την Μαρία Δημοπούλου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους γονείς και τα παιδιά του σχολείου για την παρουσία και ενεργό συμμετοχή τους τόσο στην τελική εκδήλωση όσο και στην διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος.

Ακόμα ευχαριστούμε τις Παραμυθοκόρες που ομόρφυναν το βράδυ μας με μία λαϊκή αφήγηση για την φύση αλλά και όλα τα όμορφα τραγούδια, τους χορούς και την έκθεση που μας παρουσίασαν τα παιδιά!

Εις το επανειδείν με το τελικό σχέδιο του πάρκου αλλά και άλλες δράσεις οικειοποίησής του!


Eυχαριστούμε τις Γιούλη Αθουσάκη, Σοφία Τσάδαρη, Μελίνα Βλάχου από Commonspace Co-op!




__

✍️Το έργο Schoolture for Climate Change είναι ένα Εrasmus+ project που προσπαθεί μέσα από τις δράσεις του να αναδείξει, καταγράψει & επικοινωνήσει τις μεθοδολογίες & τα εργαλεία του συμμετοχικού σχεδιασμού σε διάφορα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.


Η υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παραγωγή της παρούσας δημοσίευσης δεν συνιστά αποδοχή του περιεχομένου, το οποίο αντανακλά τις απόψεις μόνον των δημιουργών, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που εμπεριέχονται σε αυτό.


1 Προβολή

Comments


bottom of page